Si želite dodatni in redni zaslužek s stavami?

Zelo veliko je ljudi, ki iščejo stavne nasvete, ki so 100% sigurni. Kupujejo razne dojave na facebooku in vedno znova so razočarani. Lahko vam povemo, da takšnih napovedi, ki bi bile 100% uspešne in bi se prodajale po socialnih omrežjih ni!

Ampak to še ne pomeni, da ne morete dolgoročno služiti, če napovedi niso 100% uspešne!

Vsak, ki spremlja svet športnih stav, je že mnogokrat slišal, da so stave dolgoročni posel in to vam lahko pritrdimo! Kdor stavlja sam ali sledi kakšnega tipsterja se
mora zavedati da uspeh ne pride čez noč, ampak je potrebna disciplina s katero bo dolgoročno zaslužil. Seveda so potrebne tudi dobre napovedi. Ugotovili boste, da ne potrebujete 100% uspešnost, ampak je lahko dovolj že manjša odstotna uspešnost, ki je odvisna od povprečne kvote, ki jo stavite dolgoročno.

Samo za vas bomo skoraj vsaki dan (10-30 napovedi na mesec) dostavili na vaš email naslov. Večina naših napovedi so asian handicapi, katere lahko spremljate preko večina večjih stavnic (bet365, betfair, pinnaclesports…)

Vse kar morate storiti je, da začnete gledati na stave kot na posel! Postavite si banko „bankroll“ – vsaj 50enot in zagotovimo vam dolgoročni zaslužek!Hand with marker writing the word Enter to Win

Drugje bi za takšne napovedi morali plačati 300€+ na mesec, a  pri nas boste to dobili za le 15€ mesečno! Naši strokovnjaki analizirajo  tekme več ur na dan in samo za vas bodo dostavili najboljše napovedi!

Posebna promocija! Prvi mesec samo 1€ in potem 10€ mesečno!

vip-tips

PARTNERSKI PROGRAM