hullvnottingham

Hull je trenutno na tretjem mestu lestvice s 65 osvojenimi točkami v 35. odigranih tekmah. Imajo razmerje 19-8-8 z gol razliko 49:21. Na svojem stadionu Kingston Communications so odigrali 17 tekem v razmerju 11-5-1 z gol razliko 31:7. V zadnjih petih tekmah so zabeležili poraz proti Birminghamu 1:0, zmagali Ipswich 1:0, ter trikrat remizirali, z Brightonom 0:0, Sheffieldom 0:0 in Miltonom 1:1. Zanimivo je to da so vse neodločene rezultate odigrali doma. Trener Steve Bruce danes ne bo mogel računati na Livemora, Maloneya, Snodgrassa, ter še nekaj igralcev, ki to sezono že tako niso veliko igrali. Verjetna začetna enajsterica bo izgledala tkole: Odubajo, Dawson, Davied, Robertson, Elmohamady, Huddlestone, Meyler, Cucas, Diame, Hernandez, Mcgregor.

Nothingham je trenutno 14i na lestvici s 45 osvojenimi točkami iz 36 odigranih tekem. Lahko bi rekli, da so v zlati sredini lestvice. Imajo razmerje 11-12-13 z gol razliko 33:34. V gosteh so odigrali 17 tekem v razmerju 4-6-7 z gol razliko 11:15. So v zelo slabi formi saj so v zadnjih petih tekmah nanizali kar štiri poraze in eno samo zmago. Nedavno so odpustili tudi trenerja Dougiea Freedmana, na njegovo mesto pa je prišel Paul Williams, kateremu je pomočnik igralec Andy Reid, ki poskuša okrevati po poškodbi. Danes ne morejo računati na Oliveiro, Hobbsa, Lansburya, Warda, pod vpašajem pa je tudi Blackstock.

Čeprav Hull ne igra prfektno v zadnjem času, smo se odločili da bomo stavili na njih. torej na njihovo zmago. Z zmago na današnji tekmi bi prišli na drugo mesto, ki vodi direktno v Premier Ligo. Prvo letošnjo tekmo so zmagali z 1:0, gol je zabil Hernandez, ki bi lahko bil tudi danes igralec odločitve. Domači imajo torej nekaj problemov s pomanjkanjem standardnih igralcev na sredini terena, ampak imajo jih tudi gostje, katerim manjka tudi najboljši strelec. Iz vseh teh vidikov smo se odločili staviti na zmago Hulla.

Naša napoved: Zmaga Hulla, 1.55betfair-logo-tiny betfair

Ustvarite si račun na betfair stavnici, stavite vsaj 10€ na predlagano tekmo v promociji, in ob izgubi prejmete free bet!

STAVI 10€ IN PREJMI FREE BET