Najprej potrebujete spletno EXCHANGE STAVNICO

Strategija za uporabo na stavni borzi Betfair, ki dejansko deluje v 80% vseh primerov. Najprej poiščite IN-PLAY tekmo (kjer lahko stavite tudi med igranjem) in takšno, kjer že na prvi pogled odkrijete razliko med kvotami in lahko določite favorita. Se pravi npr. favorit ima kvoto cca. 1.80, outsider pa cca. 5.0 ali več. Nato stavimo na sledeč način:

LAY outsider in pa LAY NEXT GOAL – FAVORIT. Se pravi, proti zmagi outsiderja in pa, da domačin ne bo dal prvega gola. Pri tem pazite, da LAY NEXT GOAL kvota ne preseže 1.75še najbolje če je cca. 1.50.

uspešna strategija za nogomet

Ponavadi favorit da prvi gol, s tem pa outsiderju kvota tako naraste, da lahko brez težav trgujemo in zaključimo s profitom. Če pa bi outsider dal prvi gol, pa prejmemo dobitek s strani LAY NEXT GOAL. Sicer bomo ostali z majhno izgubo, če bomo stavo za outsiderja prodali, zato je morda bolje počakati in favoriti običajno brez težav izenačijo. S tem se bo ta kvota spet povzpela dovolj, da jo ponovno lahko prodamo s profitom.

Recimo, da je favorit res dal prvi gol, kako sedaj preračunamo vložek na BACK outsiderja? Najprej seštejemo oba liabilitija obeh stav, nato pa pretvorimo kvote outsiderja v frakcije. Če mu je kvota sedaj, ko je prejel prvi zadetek, zrasla na npr. 38, to naredimo takole. 38 -1 = 37. -1 vedno odštejemo od obstoječe kvote, nato pa naš liability delimo s to frakcijo in prejmemo natančen izračun, koliko staviti na BACK outsider.

Ta strategija deluje v 80% vseh tekem. Vendar pazite, da gre za večjo tekmo, saj na NEXT GOAL stave ni mogoče placirati veliko denarja. Pri tekmah velikanov pa seveda gre.

Kaj se pa zgodi, če na tekmi sploh ni gola? 
V tem primeru sta obe stavi dobitni! Zakaj? Poglejmo še enkrat. Stavili ste proti zmagi outsiderja, se pravi pravilno. Stavili ste proti favoritu, da bo dosegel prvi gol. Pravilno! Že če v prvem polčasu ni zadetka, boste lahko stavi uspešno prodali in zaključili s profitom! Ta strategija deluje v cca. 80%, ne da bi kdajkoli tvegali celoten račun!

1. Registirajte si brezplačen račun na BETFAIR

2. Stavite le kolikor si lahko privoščite izgubiti.

3. Skrbno upravljajte svojo banko “bankroll”

4. Želimo vam veliko uspeha!