under over strategija za športne staveTo je strategija za under/over 2.5 gola v nogometu, kjer predvidevate ali bo več kot 2.5 ali manj golov na nogometni tekmi. Sistem je baziran na statistiki, torej je za stavljenje po tem sistemu potrebno nekaj računanja, kar pa se je do sedaj pokazalo za zelo uspešno.
Vzamimo nogometno tekmo mad ekipo A in ekipo B, pri čemer je ekipa A domačin. Prvo preverimo koliko golov daje in prejema ekipa A kot domačin. V povprečju se gleda zadnjih 5 tekem, lahko tudi več, za natančnejšo statiskiko. Vse to lahko preverjate na www.rezultati.com. Recimo, da ekipa A da 2.1 gol, prejema pa 1.2 gola, kar je skupaj 3.3 gola v domačih tekmah.

Potem je potrebno preveriti koliko golov daje in prejema ekipa B. Recimo da v povprečju ekipa B da 1.7, prejme pa 1.15 gola, kar je skupno 2.9 gola.

Naslednja stvar je, da seštejemo manjši dve števili: 1.2 + 1.15 = 2.35 in to je minimum golov, ki jih ti dve ekipi medsebojno v povprečju dosežeta. Na enak način seštejemo višji vrednosti: 2.1 + 1.75 = 3.85, kar je makismum golov v povprečju med tema dvema ekipama.
Srednja vrednost maksimuma in minimuma je 3.1, kar je veliko več kot 2.5 gola, zato moramo v tem primeru stavo položiti na over 2.5 gola.

Če je povprečje golov 2.70 ali več je torej potrebno staviti over 2.5 gola na nogometni tekmi. V primeru da je povprečje 2.3 ali manj golov je potrebno položiti stavo na UNDER 2.5 gola. Kadar pa je povprečje golov med 2.30 in 2.70 je najbolje takšno tekmo ignorirati in NE staviti. V tem primeru je možno oboje, under in over, za to je bolje poiskati tekmo z bolj izrazitim povprečjem za over ali under.

Če želite daleč najboljše kvote za športne stave, si registirajte brezplačni račun na EXCHANGE STAVNICI.

Veliko ljudem zaradi predznanja exchange stavnice delajo težave, zato vam v tem primeru predlagamo naslednjo najboljšo rešitev, kar pa je zagotovo BET365 stavnica.

Zapomnite si, da ni stavnega sistema ki bi vam 100% prinašal denar brez tveganja, zato se vzdržite velikih stav in stavite vedno samo tisto kar si lahko privoščite da bi izgubili.

Želimo vam veliko uspeha!