tenis nasveti

  • Head to head rezultati

 

Nekaterim igralcem določeni nasprotniki preprosto ne sedejo, neodvisno od stanja na ATP lestvici. Psihološki pritiski v tem športu so izjemno veliki, ker je igralec sam na terenu. Nimajo soigralcev, trenerja, torej so prepuščeni samemu sebi.

 

  • Podlaga

 

Podlaga je vsekakor dejavnik ki ga morate jemati v obzir. Igralci, ki igrajo fantastično na eni podlagi, so lahko porazni na drugih podlagah. Spomnite se recimo Gorana Ivaniševiča, ki je igral zelo dobro samo na travnati podlagi. Preden stavite obvezno preverite rezultate igralca na podlagi kateri igra. Brez teh informacij niti ne pomislite, da bi stavili.

 

  • Stavite v živo

 

Če le lahko stavite tenis v živo “in-play”. Enostavno ne morete pred mečem predvideti v kakšnem stanju “formi” bo igralec prišel na teren. Razen tega pa so na močne favorite, kot so recimo Đokovič, Nadal… tako slabe kvote, da se edino splača staviti proti njim “glede na kvote”.

 

  • Prekletstvo 1. kola

 

Izogibajte se stav na igralce v prvem kolu, sploh na tiste, ki imajo gost razpored zadnje tedne. To je nenapisano pravilo za športne stave pri tenisu.

 

  • Kvalifikanti

 

Ne stavite proti kvalifikantom v prvem kolu. Enostavno so kvote zelo slabe, presenečenj pa je zelo veliko.

 

  • Utrujenost od potovanj v svetu tenisa

 

Nikoli ne stavite na igralca v prvem kolu, ki je prepotoval pol sveta. Sedite na avijon, vozite se 15 ur, presedajte na druge lete in potem probajte nekaj odigrati. Po takšnih potovanjih enostavno komaj stojite na nogah, nikakor ne morete igrati vrhunskega tenisa.

 

  • Zamenjava podlage

 

Ne stavite na igralce, ki so ravnokar spremenili igralno podlogo. Torej, če so igrali zadnjih 20 mečev na trdi podlogi, sedaj pa začeli turnir na peščeni podlogi, se jim izognite. Vsaka stvar v življenju potrebuje nek določen čas, da se privadite, tako tudi podlage pri tenisu.

To je nekaj drobnih nasvetov, za vse tenis stavničarje. Če želite staviti na tenis in hkrati v živo brezplačno spremljati vse meče, statistike… Vam vsekakor priporočamo Bet365 Stavnico. Je daleč najboljša za športne stave na tenis!