športne stave proti rezultatu 0-0

Zelo enostavna strategija. Stavite proti (Lay) rezultatu 0-0. Zelo redko se namreč zgodi, da se nogometna tekma konča brez zadetkov, še posebej pri ekipah z dobrimi napadi, kot so na primer, Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Chelsa…

Te ekipe izredno redko končajo tekmo brez zadetkov, tudi če igrajo neodločeno. Bistvo je, da najdemo take tekme, na katerih se bodo dosegali zadetki.

Za začetek pa seveda nujno potrebujete odprt račun pri Betfairu. To storite sedaj – Kliknite tukaj… V meniju izberemo “Soccer”, nato našo ligo in nato tekmo, na katero želimo staviti. Ko izberemo našo tekmo, izberemo možnost “Correct score” in stavimo Lay 0-0. Kvote se ponavadi gibljejo okoli 12. Lahko pa kliknete tudi In-Play in brskate med tekmami, ki so že v teku in imajo trenuten rezultat 0-0.

Največji problem pri tej strategiji je velika izpostavljenost (Liability). To pomeni, da moramo staviti večje vsote za dobiti manjše zneske. Če stavimo 10€ (backer stake) po Lay kvoti 12, bo naš Liability 110€. To pomeni, da v primeru gola, dobimo 10€, če pa se tekma slučajno konča brez zadetkov izgubimo 110e (naš Liability). Malce zakomplicirano za začetnike. Za lažjo razumevanje si predstavljajte, da ste športna stavnica in pobirate stave, nekako tako bi lahko razložili LAY stavo.

Nekaj časa lahko delate malce statistike, koliko tekem se približno konča z rezultatom 0-0. Prejšnji mesec smo spremljali približno 500 tekem, od tega se jih je 31 končalo brez zadetkov ostalih 469 pa se je končalo z zadetki. Če naredimo približno kalkulacijo in bi na vsako tekmo stavili 10€ na kvoto Lay 12, bi za vsako tekmo brez golov izgubil 110€, za vsako tekmo z goli pa bi dobil 10€. V našem priemru, bi v 500 tekmah dobili 469 krat in 31 krat izgubil. Torej: 4690€ (469 x 10€) – 3410€ (31 x 110€) = 1280€ dobička. Lepo kajne?

Kako začeti?
– odpremo račun pri Betfairu
– izberemo tekmo z ekipami, ki imajo močen napad, ali uporabimo kakšno drugo statistiko.
– stavimo Lay 0-0
– poberemo dobitek