polčas konec strategija za nogomet

To je zelo enostavna, ampak časovno zelo zahtevna strategija za športne stave. Prav tako je za izvajanje te strategije potrebna višja mera strplenja in večja banka “bankroll”. Najboljše se obnese na velikih tekmovanjih, kot so Svetovno ali Europsko prvenstvo, kjer je lažje spremljanje celotnega prvenstva in seveda tudi časovno krajše kot kakšno ligaško tekmovanje. Seveda pa ni nikakršen problem staviti tudi ligaške tekme.

Ideja, ki se skriva za tem sistemom je zelo enostavna. Potrebno je izbirati ekipe, ki so zmožne zmagati tekmo čeprav zgubljajo na polčasu. Najbolje je začeti že na začetku sezone, tekmovanja… Na osnovi rezultatov iz prejšnje sezone se lahko najde ekipa, ki igra zelo spremenljivo in je zmožna zmage kljub začetnim zaostankom. Zelo dobra izbira za to strategijo so tudi ekipe ki večino golov dosegajo v drugem plolčasu, pri njih se veliko lažje zgodi, da prvi polčas zaostajajo, potem pa tekmo na koncu dobijo.

Odvisno od ekipe katero izberemo, se kvota ob zaostanku na polčasu in zmage na koncu, vrtijo okrog 20-30. To so zelo visoke kvote, ki nam bodo omogočile, da na koncu s pomočjo te strategije za športne stave izvlečemo profit.

Strategija temelji na potrpljenju, saj je potrebno prenesti veliko število izgubljenih stav. Nizi izgubljenih stav se mirne volje lahko vrtijo tudi po 20…25 zgubljenih stav zapored. Zato vam priporočamo, da se začetna stava začne zelo nizko, recimo z 1€, da vam zaporedne izgubljene stave ne uničijo celotne banke “bankrolla”.

Če je že prva stava dobitna, super! Vzememo dobitek in začnemo nov niz.

Kadar pa je prva stava zgubljena (kar v večini primero tudi bo), stavimo naslednjo stavo 1€(začetni vložek) + vložek iz predhodne stave. Če začnemo z 1€ potem naš niz športnih stav zgleda takole: 1€, 2€, 3€, 4€, 5€, 6€, 7€ … itd. Pri začetni stavi 2€ izgleda stavni niz takole: 2€, 4€, 6€, 8€, 10€, 12€, 14€… itd. Pri začetni stavi 2.5€ pa tako: 2.5€, 5€, 7.5€, 10€, 12.5€, 15€, 17.5€… itd.

Takoj ko je stava dobljena se vrnemo na začetno stavo!

Da bi vam prikazali vsaj približno kolikšni so lahko stroški te strategije, bomo naredili eno kratko računico. Vzemimo začetno stavo 1€, da smo potrebovali 25 tekem za dobitek in kvoto 20, kar je najnižja kvota v tej strategiji, ponavadi so višje.

Skupni strošek je 1€ + 2€ + 3€ + 4€ + … 25€ = 325€. Nas dobitek je  25€ x 20 = 500€, kar pomeni da je naš profit 500€ – 325€ = 175€.

Normalno je, da bi ob večjem začetnem vložku imeli tudi večje zaslužke, a tukaj bodite zelo pazljivi saj morate imeti zelo veliko banko, da prenese vse zaporedne izgubljene stave.

Daleč najboljše kvote za stave na polčas/konec boste dobili na Exchange Stavnici

 

Za tiste, ki raje spremljate vse tekme v živo, pa kljub manjšim kvotam predlagamo Bet365 Stavnico