To strategijo za športne stave smo uporabljali kar nekaj časa na velikih favoritih. Na slikah tukaj se točno vidi stavni plan za to strategijo na tekmi Napoli – Parma, katero smo vzeli za primer.

Strategija se imenuje “Lazy” ker se praktično stavi in ni potrebnega nikakršnega reguliranja v “in-play” živo situaciji. Mogoče na prvi pogled komu izgleda strategija zelo komplicirana, ampak dejansko ni. Sploh je enostavna za tiste, ki ste že dokaj seznanjeni s polaganjem športnih stav na Betfairu.

Najboljše je uporabljati strategijo na velikih favoritih doma ali v gosteh, ki ne zabijajo preveč golov “4+ gole”. Italjani so recimo prfektni za to strategijo. Koncept te strategije je, da se pokrijejo absolutno vsi scenariji razen enega. Kot vidite na prvi sliki smo “backali” vseh 6 rezultatov v korist favorita na “correct score” točnem rezultatu. (1-0, 2-0, 2-1, 3-0, 3-1, 3-2).

Edini rezultat, ki ga nismo pokrili je “Any Other Home Win”. Na sliki je razvidno da je skupni vložek “lability” 50€, profit na vsakem posamičnem rezultatu pa 41€.

lazy lamb sistem za nogomet

Sedaj ko smo backali vse rezultate razen “AOHW” 4+ gole v korist Napolija, moramo položiti Lay stavo na Napoli “Match Odds”. Tako bomo pokrili vse možne scenarije, ki niso v korist Napolija (0-1, 0-0, tudi 1-6…). S tem smo dobili prfektno zavarovanje, tudi če napoli ne zmaga dobimo celotno stavo povrnjeno, kakor da bi imeli FREE BET!

lazy lamb strategija za nogomet

Da na kratko vse povzamemo. Če Napoli zmaga s kakršnimkoli rezultatom bomo imeli profit 20€, če odštejemo provizijo. Če Napoli ne zmaga “kakršen koli rezultat”, se nam celotni znesek ki smo ga stavili povrne. Stavo lahko izgubimo samo v enem primeru, da napoli zmaga z več kot štirimi zabitimi goli, v tem primeru izgubimo 68€. Ampak tak scenarij je bolj izjema, kot pa stalnica.

Torej kaj potrebujete!

1. Registrirajte si stavni račun na Betfairu “samo tukaj lahko polagate Lay stave”

2. Pomagajte si s tem člankom in silkami, da speljete prvo stavo, že drugo vam ne bo problem staviti 🙂

3. Držite se svoje banke, ne pretiravajte z velikimi stavami

4. Ne pozabite, da noben sistem ni 100%, zato stavite, kar si lahko privoščite tudi izgubiti če se zgodi črn scenarij.

5. Želimo vam veliko uspeha na Športnih stavah!