Preden postanete profitabilni igralci športnih stav morate razumeti stvari, ki jih 99% novincev v svetu športnih stav noče, ali preprosto ne razume. Dve vrlini profesionalnih stavnih igralcev sta, konstantnost in dolgoročno razmišljanje! Športne stave so daleč od tega, da bi o njih razmišljali, da je to lahek način zaslužka. Stavljenje je potrebno jemati tako resno, kot vsako drugo investiranje. DOLGOROČNO!

Tukaj je velika razlika med ljudmi, ki stavijo. Tisti, ki bodo izgubili tri dni zapored in peti dan tvegali celotni preostanek banke, ker ne prenesejo kratkoročne izgube, ne bodo dolgoročno nikdar profitabilni stavni “mojstri”. Spet drugim, katerim je jasno, da so pri stavljenju padci in vzponi čisto nekaj normalnega “Tudi kak mesec ali več v minus”, bodo dolgoročno pobrali pogačo in tako dolgoročno ustvarjali dobiček.

Slika spodaj jasno prikazuje dolgoročen dobiček “seveda morate imeti dobre napovedi”. Brezplačno lahko spremljate tudi naše dolgoročno profitabilne napovedi! V sami sliki je prikazana tudi slika, kjer je prikazan slab mesec stavljenja, pri katerem bi tako rekoč 99% ljudi, ki stavijo in ne razumejo preprostih pravil za dolgoročno stavljenje, vse te napovedi, spletne strani, tipsterje…itd popljuvali. Profitabilni igralci bi ta mesec vzeli kot nihljaj in že naslednji mesec ustvarili lep dobiček.

longterm

Torej, preden začnete resno staviti, se pogovorite sami s seboj. Prepričajte se že v naprej, da vas slabi dnevi, tedni meseci ne smejo iztiriti. Skrbno pazite na svojo banko, kajti prostora za napake nikakor v svetu športnih stav ni.

Preberite si kakšno dobro strategijo, prilagodite jo za svoj namen stavljenja, registirajte se na trenutno najboljšo spletno stavnico, kjer so kvote tudi do 20% višje kot drugod. Exchange Stavnica.

Spremljajte naše VIP Sisteme & Analize.

Želimo vam veliko uspeha!