Arbitražne stave

Arbitražna stava je pravzaprav stava, ki je ne morete izgubiti, ker stavite na oba ali vse dogodke neke tekme, profit pa ustvarite z razliko v kvotah. Arbitražne stave lahko delate enostavno s pomočjo exchange stavnic, kot je betfair.com in pa normalnih stavnic kot je recimo bet365.com.

Primer arbitraže:

Vzamemo recimo enega konja, ki ima na betfairu kvoto BACK 2.00/ LAY 2.10. Kot že vemo, back stava pomeni da stavite da bo ta konj zmagal, lay pa da ne bo zmagal.  Recimo da ima pa na bet365.com ta konj kvoto za zmago 2.40. S takšno razliko v kvotah dobimo artitražno stavo, dejansko lahko rečemo 100% stavo, saj ne moremo izgubiti v nobenem primeru, če razdelimo denar pravilno na betfairu in pa bet365. Torej če bi stavili 110€ lay na betfairu in pa 100€ na zmago na bet365, si kaj hitro lahko prepračunate da bi v obeh primerih ustvarili lep profit. Če bi konj zmagal bi dobili 140€ na bet365 in pa izguili dobrih 120€ na betfairu. Ustvarili bi slabih 20€ prifita. Kar je najbolje, da pri arbitražah ni možnosti izgube.

Veliko ljudi išče arbitraže ročno, brska po stavnicah, pregleduje kvote, kar pa je zelo zamudno delo. Če se odločite za arbitražno stavljenje vam vsekakor priporočamo program 100% winners. To je program, ki vam avtomatsko izračunava in išče arbitraže. Program smo preizkusili in se odlično obnese. Program lahko preizkusite tudi BREZPLAČNO, tako da kliknete na strani X, kot da bi želeli zapustiti stran in potem ko se pojavi oblaček kliknete OSTANI, tam vam bodo ponudili 7 dnevno breplačno preizkušnjo. Naložite si program in takoj ste v akciji za arbitraže!

Program: 100% Winners