William_Hill_1

O William Hill stavnici

William Hill je bil ustanovljen že leta 1934 in je ena najbolj priznanih stavnih hiš v tujini, predvsem v Veliki Britaniji katera poleg spletne stavnice in stavnic ponuja tudi stave preko telefona. William Hill je predvsem znana po tem, da je zanesljiva in varna spletna stavnica, ki ima miljone uporabnikov po celem svetu. Samo v Veliki Britaniji in Irskem ima William Hill preko 2300 poslovalnic in obdelajo za več kot miljon stav dnevno!

William Hill Ponudba

Stavnica ima zelo veliko ponudbo športov za katere ponujajo ogromno vrst stav s lepimi kvotami. Kot večina stavnic ponuja tudi William Hill live stave kjer lahko oddate stavo med samo tekmo. V William Hill ponudbi boste našli tudi poker, bingo, in ostale casino igre. William Hill ponuja pa tudi stave preko mobilnega telefona kar pomeni, da če imate pametni telefon si lahko naložite njihovo aplikacijo in stavljajte stave, ko ste na poti.

Registracija

William Hill Registracija je brezplačna in zelo hitra ter enostavna, minimalni polog na strani je 10 britanskih funtov in maksimum  99.000 funtov. Na William Hill stavnici lahko poleg 21 jezikov izberemo tudi slovenski jezik kar je velik plus za slovenske uporabnike!

Vrste vplačila 

Kreditne kartice: VISA, MasterCard

Entropay

PayPal

William Hill CashDirect

Ukash, Skril, Neteller, Paysafecard

Bančno nakazilo

Izplačila

Kreditne kartice

Bančna nakazila

Skril