bet365 stavnicaBet365 stavnica posluje že od leta 1974 in je ena največjih ponudnikov za športne stave na internetu s preko 10 miljonov uporabnikov po celem svetu. Bet365 ima v ponudbi poleg športnih stav še kazino, poker, bingo in igre vse to pa lahko upravljate z enim računom. Bet 365 je prevedena v več svetovnih jezikov. Prav tako pa ponujajo 24ur dnevno pomoč za uporabnike preko telefona ali e-maila. Preverite zakaj je Bet365 znana kot najboljša stavnica sedaj.

 

Bet365 stavnica ima zelo velik izbor športnih stav z nadpovprečnimi kvotami. Stavite se lahko na vse evropske popularne športe kot so nogomet, košarka, tenis, rokomet in hokej. V ponudbi so pa tudi vsi popularni ameriški športi (nba, nhl, mlb, nfl). Glede na to, da je Bet365 angleška stavnica imajo v ponudbi popularne športe na otoku kot so: konjske dirke, dirke psov, kriket, biljard. Bet365 stavnica ponuja zelo veliko izbiro športov a najbolje slovi po ponudbi za evropski nogomet in o tem so verjetno najboljši na svetu. Pokrivajo skoraj vse lige a za stavljanje najboljših evropskih nogometne lige imajo poseben bonus.

Če stavite stavo na tekmo iz angleške, španske, nemške, italijanske ali Lige prvakov dobite posebni dodatni bouns na možni dobitek. Novost na Bet365 ponudbi je“Close Bet“ kar pomeni, da lahko zaključite stavo še preden se tekma konča (ta opcija ne velja za vse vrste stav).

Bet365 stave v živo se med uporabniki zelo prijljubljene, saj ponujajo veliko ponudbo stav in visoke kvote za vse zvrsti športa. Bet365 vam omogoča, da si v živo ogledate več kot 40.000 športnih prireditev letno.

Bet365 mobilno stavljanje je na voljo vsem mobitelom, ki imajo dostop do interneta (WAP). Če imate mobitel nove generacije potem po vse vrjetnosti mobitel ima (WAP). Bet365 ima posebno promocijo za mobilno stavljanje: 100% bonus na prvo nakazilo maksimalno do 50€.

REGISTRACIJA

Registracija na Bet365 stavnico je v slovenskem jeziku in je zelo enostavna. Najmajnše vplačilo je 5€ in izplačilo 5€.

Vplačila:

– Bančno nakazilo

– (Visa, Mastercard, Diners Club)

– Paysafecard, Paypal , Moneybookers-skrill, Neteller

Izplačila:

– Izplačilo na vaš bančni račun

– Moneybookers-skrill, Neteller

– Kreditne kartice Visa, Mastercard

 

bet365