15:00 Genoa – Roma

Napoved: Over 2.5 Kvota: 1.85

Genoa je pokazala, da igra na domačih terenih odlično, nepričakovano so premagali Juventus kjer so že po 30 minutah vodili 3:0. V povprečju dosegajo na tekmo več od 2.5 gola zato je tudi danes za pričakovati, da zatresejo mrežo oslabljeni Romi za katere ne bo danes igral Mohamed Salah. Roma igra dosti slabšo igro v gosteh kot na domačih tekmah zato je danes povsem mogoče, da 3 točke vzame Genoa. Odločili smo se za napoved na gole zato ker nam deluje najbolj varna napoved poleg tega pa tudi kvota ni slaba!

S Skrillom bodo vaša nakazila in izplačila INSTANTNA!

15:00 Sassuolo – Torino

Napoved: Zmaga Torina Kvota: 2.3

Na tej tekmi bomo odigrali na zmago Torina kjer je glavni razlog sama kvaliteta ekipe ter dosti slabši nasprotnik Sassuolo za katere danes zaradi redečega kartona ne bo igral Pelegrini isto zaradi kartona tudi Mazzeli ter še kar nekaj igralcev zaradi poškodb.

18:00 Milan – Cagliari

Napoved: Milan/Milan Kvota: 1.91

Milan je končno zopet začel igrati kod se spodobi saj igra iz tekme v tekmo boljše. Danes ima kot domačin vlogo favorita, imajo malo manjšo kvoto na zmago kot smo pričakovali a ker smo zelo prepričani v samo zmago bomo igrali 1/1, Milan/Milan zmaga v obeh polčasih.