16:00 Stoke – Wolverhampton

Napoved: Zmaga Stoke Kvota: 1.67

Danes bomo analizirali tekmo Angleškega FA pokala kjer se bosta pomerila Stoke in Wolves. Naša napoved na današnji tekmi je zmaga domače ekipe za katere menimo, da imajo boljšo kvaliteto ter formo. Stoke je v prvi Angleški ligi medtem, ko je Wolves v drugi ligi, na zadnjih petih medsebojnih tekmah je štirikrat zmagal Stoke in enkrat Wolves. Samo formo in rezultate je težko primerjati saj govorimo o dveh različnih ligah, če bi gledali zadnje tekme ima malo boljšo formo Wolves a je to še vedno druga liga. Stoke bo igral na tej tekmi v vlogi favorita in menim, da bi morali zmagati brez večjih problemov.

20:45 Napoli – Sampdoria

Napoved: Zmaga Over 3.5 Kvota: 2.00

Na tej tekmi pričakujemo veliko golov, Napoli zaseda 3. mesto na tabeli gostje pa 13. Tabela sicer ni toliko pomembna kot sama forma Napolija pri doseganju zadetkov, samo na zadnjih treh tekmah smo videli kar 19 zadetkov in danes je to super napoved kjer menimo, da bi morali videti vsaj 4 gole na tekmi.

16:00 Watford – Burton Albion

Napoved: Zmaga Watford Kvota: 1.70

Še ena zanimiva tekma na kateri bomo igrali na zmago domačinov. Na tej tekmi smo kar sigurni v zmago domačih edino kar bi lahko popestrilo dogajanje na tekmi je, če bi Watford zaigral z rezervno postavo a te informacije nismo nikjer zasledili. Kvaliteta je vsekakor na strani domače ekipe!

S Skrillom bodo vaša nakazila in izplačila INSTANTNA!