Leicester – Everton – Obe ekipi dasta gol (GG) Kvota: 1.70 sigurnost 9 (1-10)

Danes se bo na King Power stadionu odvijal pravi derbi kjer Leicester igra proti Evertonu. To sezono so domači popolno nasprotje od prejšnje sezone, ko so osvojili sam vrh lestvice. S 17. točkami so to sezono 15. na tabeli kjer imajo trenutni rezultat 4 zmage, 5 remijev, 8 porazov ter goli razlike 23:29. Everton je v prednosti pred Leicesterom za 6 točk in to vodstvo bi se lahko v primeru zmage domačinov danes prepolovila. S 23 točkami so 9. na lestvici kjer imajo trenutni rezultat v prvenstvu 6 zmag, 5 remijev, 6 porazov ter goli razlike 21:21. Obe ekipi danes sta sposobni zmagat zato nam je nekak najbolj sigurna napoved, da igramo na gole, da bosta obe ekipi dosegli gol. Samo, če pogledamo zadnje medsebojne tekme lahko vidimo, da skoraj na vsaki tekmi obe ekipi dosežeta zadetek poleg tega pa nasploh dosegata ter prejemata dosti zadetkov.

Hull – Manchester City – Obe ekipi dasta gol (GG) Kvota: 1.95 sigurnost 8 (1-10)

Še ena tekma Angleške Premier lige kjer pričakujemo, da bosta obe ekipi dali gol. Hull je s zadnjim mestom v borbi za obstanek v ligi imajo najslabšo obrambo v prvenstvu kjer so do sedaj prejeli že kar 36 golov. Glede na to, da je Hull zadnji pričakujem, da bodo dali danes vse od sebe da bi prišli do zmage zato pričakujem, da dosežejo vsaj en zadetek za goste pa to tudi nebi smel biti problem saj ima Hull tako najslabšo obrambo v ligi.

Swansea – West Ham -1 Kvota: 2.70 sigurnost 6 (1-10)

Domači imajo trenutno pravo krizo v ligi in se borijo za obstanek za seboj imajo pa še dva velika poraza zato morajo danes dati resnično vse od sebe, da prekinejo to slabo serijo. Pri gosteh so po sedmih tekmah brez zmage prekinili to serijo s dvema zmagama na domačem terenu proti Burnley in Hull s minimalnim vodstvom 1:0, imajo kar slabo igro poleg tega jim pa manjka kar nekaj pomembnih igralcev. Zadnja medsebojna tekma se je končala s zmago Swansea v gosteh s rezultatom 1:4.

 

Si želiš staviti 1x več kot imaš? 🙂

>TitanBet Promocija Tedna – Podvojite denar vse do 50€!< 

Korak 1. Če še niste uporabnik si naredite račun

Korak 2. Opravite prvo nakazilo min 10€ 

Korak 3. Vaše nakazilo se bo podvojilo vse do 50€ 

(se pravi če nakažete 50€ prejmete 50€, če nakažete 10€ prejmete 10€)

Korak 4.Registracijo opravite tukaj: => http://www.titanbet.com/