Danes nas na stadionu Rajka Mitiča čaka ena zelo zanimiva tekma med Srbije in Avstrije. Na tej tekmi je naša napoved, da bomo videli vsaj en zadetke od obeh reprezentanc.

Srbija je kvalifikacije začela s remijem proti Irski na domačem terenu in na drugi tekmi izpred treh dni so pa dosegli zmago proti Moldaviji s rezultatom 3:0. Moldavija je sigurno ena slabših reprezentanc v skupini D zato tudi Srbija ni imela nekih težav. Srbija je trenutno na 4. mestu, a najbolj pomembno je to, da igrajo veliko boljše in samozavestno. Novi selektor Slavoljub Muslin rad igra ofenzivni nogomet kar tudi dokazujejo sami zadetki iz zadnjih dveh kvalifikacijskih tekem, ko smo videli kar 5 zadetkov iz strani Srbije. Danes na tekmi proti Avstriji ne bodo mogli računati na Matiča kateri je suspendiran in tu so še potem Ljajič, Đuričič in Tošič kateri pa so poškodovani. Ostali igralci so pripravljeni za igro in mislim, da ne bodo nekaj eksperimentirali v prvi postavi tako, da jih bomo verjetno videli zaigrati v postavi 4-4-2 s Mitrovičem in Tadičem v napadu.

Avstrija je veliko boljše otvorila Kvalifikacije za SP,  ko so na prvi tekmi proti Gruziji prišli, do zmage s rezultatom 1:2 in na drugi tekmi proti Welsu izvlekli točko s kar 4 goli na tekmi (2-2).  Po razočaranju iz EP, Avstrijci pričakujejo boljšo igro in nastop na Svetovnem prvenstvu v Rusiji. Marcel Koller ni delal nekih menjav v postavi tako, da imamo še vedno eno napadalno postavo katera je dosti efektivna v napadu a v obrambi pa imajo nekaj problemov. Trenerju danes manjka le Martin Harnik za katerega ima dosti menjave, v napadu pa se tudi ne bo občutil njegov izostanek. Trenutno najboljši igralec Avstrije je Arnautovič kateri je v odlični “strelski” formi saj je na zadnji tekmi proti Walesu zabil kar dva zadetka in tako bo danes zagotovo le še bolj motiviran.

Menim, da nas čaka ena odlična tekma izmed teh dveh reprezentanc kateri se borita za uvrstitev na Svetovno prvenstvo in zaradi same napadalne igre, ki jo obe reprezentanci imata pričakujem po vsaj en zadetek iz obeh strani. Naša napoved je, da bomo videli vsaj en zadetek od obeh reprezentanc. Srečno!

Naša napoved: Obe reprezentance dasta gol, Kvota: 2.04 betfair-logo-tiny betfair Sigurnost: 8 (1-10)

Si želiš staviti 1x več kot imaš? 🙂

>TitanBet Promocija Tedna – Podvojite denar vse do 50€!< 

Korak 1. Če še niste uporabnik si naredite račun

Korak 2. Opravite prvo nakazilo min 10€ 

Korak 3. Vaše nakazilo se bo podvojilo vse do 50€ 

(se pravi če nakažete 50€ prejmete 50€, če nakažete 10€ prejmete 10€)

Korak 4.Registracijo opravite tukaj: => http://www.titanbet.com/

 

NAGRADNA IGRA! 25€ Paysafecard

Napovejte točni rezultat te tekme in med pravilnimi napovedi bomo izžrebali zmagovalca!

Pogoji sodelovanja:

  1. Like, delitev fb objave in komentar kjer napišete napoved
  2. Vpišite se na email listo (kjer prejemate naše brezplačne stavne nasvete)
  3. Če izžrebanec ni izpolnil eno od teh pogojev se nagrada podeli drugemu, ki je na lestvici izžrebancev
  4. https://www.facebook.com/sportnestavecom/posts/1004772903001337

 

Zmagovalca bomo žrebali s programčkom,ki je na tej strani https://www.random.org/lists/ !