Real Madrid - Atletico MadridDanes je prišel dan spektakla, igra se finale Lige Prvaka. Real je rekorder po številu osvojenih naslovov in zopet se jim nasmiha nova trofeja. Danes imajo fenomenalno priložnost, da to sezono končajo uspešno. Vsi vemo, da jim v Premier ligi ni uspelo, pri pokalnih tekmah isto ni šlo po njihovih načrtih zato pa imajo danes priložnost, da popravijo vse za nazaj. V letošnji Ligi Prvaka ima Real odlično statistiko, saj so samo enkrat zgubili od Wolfsburga na prvi tekmi četrtfinala. Dobro imajo tudi gol razliko, saj v zadnjih treh krogih niso prejeli niti eden zadetek. Pogrešali bodo pa vsekakor poškodovanega Varane, Ronaldo bo pa ne glede na poškodbo igral.

Atletico ima veliko željo, da se maščuje mestnemu rivalu zaradi finalne tekme izpred dveh let ko je Atletico že imel zmago v svojih rokah vse do tretje minute sodnikovega podaljška, ko so prejeli zadetek in  v podaljških doživeli težek poraz s rezultatom 4:1. Sedaj imajo veliko priložnost, da osvojijo naslov prvikrat, ker jim do sedaj še to ni uspelo. Imajo odlično ekipo, in lahko bi se reklo, da na neki način si zaslužijo, da jim vsaj enkrat uspe osvojitev naslova. V Pokalu jih je izločil Celta v četrtfinalu in v prvenstvu so bili odlični tretji. Barcelono so ogrožali do samega konca, ko so resnično nepričakovano izgubili tekmo proti Levantea in to jih je iz drugega mesta uvrstilo na tretji in tako jih je današnji nasprotnik preskočil. Ve se, da je močna obramba glavni adut te ekipe, v  dvanajstih tekmah Lige Prvaka so prejeli samo sedem zadetkov. Nimajo nobenih problemov s izključitvami in poškodbami, tako, da ima Simeone vse igralce na razpolago.

Realu je to težka tekma in bi zagotovo želeli kakšnega drugega nasprotnika iz evrope ali mogoče celo Barcelono saj se zavedajo, da jim Atletico vedno dela velike težave. Poleg tega jim pa tudi Milano že kar tradicionalno ni srečno mesto. Real je vsekakor izkušenejši,  ko so pod vprašanjem finalne tekme, a ne glede  kako težka tekma bo to bila mislimo, da bo Real vseeno odnesel trofejo, če ne v rednem delu pa v podaljških. Danes bomo stavili na zmago Reala v rednem delu saj je za zmago odlična kvota tako, da nimamo kaj za premišljevat.

Naša napoved: Zmaga Real Madrida, Kvota: 2.5 betfair-logo-tiny betfair

Ustvarite si račun na betfair stavnici, stavite vsaj 10€ na predlagano tekmo v promociji, in ob izgubi prejmete free bet!