pau-sedanPau ima dosti problemov v tem delu tekmovanja, so novi tretje ligaši in je kar razumljivo, to navajanje nove lige. So v slabi formi in na predzadnjem mestu na tabeli. Zgleda, da jim je večji problem obramba kot napad saj so nasploh oddani s slabimi ekipami katere nimajo nekih dobrih napadov. Vsekakor bodo imeli velike težave, da si izborijo obstanek v ligi to sezono.

Sedan je veliko razočaranje v ligi. Sedan ima veliko zgodovino, to je klub, ki je nekoč osvajal trofeje v Franciji in sedaj je padel tako nizko, da se borijo za golo preživetje v tretji ligi. Niso slabi samo to sezono, slaba je bila tudi prejšnja kjer so se komaj rešili zadnjega mesta. A v tej sezoni so pa resnično katastrofalni po 9. krogih imajo minimalne rezultate s samo 6 zadetih golov. Bomo videli, če jim bo to sezono uspelo izboriti sam obstanek v ligi, a kot kaže za sedaj so na zelo slabi poti..

Domačini mi delujejo malenkost bolj stabilni, čeprav sta oba kluba v veliki krizi. Najboljša napoved in najbolj realna mi je nek trden remi a vseeno bi lahko domačini izkoristili to slabo formo gostov in prišli do vseh treh točk. Naša napoved je remi ali zmaga za Pau. Srečno!

Naša napoved:Remi ali zmaga za Pau (1X), Kvota: 1.40 BET365 Sigurnost: 9 (1-10)

Si želiš staviti 1x več kot imaš? 🙂

>TitanBet Promocija Tedna – Podvojite denar vse do 50€!< 

Korak 1. Če še niste uporabnik si naredite račun

Korak 2. Opravite prvo nakazilo min 10€ 

Korak 3. Vaše nakazilo se bo podvojilo vse do 50€ 

(se pravi če nakažete 50€ prejmete 50€, če nakažete 10€ prejmete 10€)

Korak 4.Registracijo opravite tukaj: => http://www.titanbet.com/