Ekvador - Brazilija

Danes bomo analizirali kvalifikacijsko tekmo za Svetovno prvenstvo 2018 kjer se bosta pomerila Ekvador in Brazilija.

Prvi in verjetno tudi edini razlog, da smo se odločili za zmago Brazilije je kvota 3, vsi vemo, da Brazilija ni več takšna kot je bila a vseeno dati prednost Ekvadorju proti Braziliji se mi ne zdi niti malo logično…

Ekvador je trenutno 2. na lestvici in pred njimi je samo Urugvaj in še to le zaradi boljše razlike v golih, Ekvador ima 12:7 medtem, ko Urugvaj 12:4.

Domačin je na zadnjih petih tekmah samo enkrat prišel do zmage proti Haitiju s 4:0 medtem, ko je dvakrat izgubil proti USA in igrali so nerešeno proti Perujem in proti Braziliji v gosteh s rezultatom 0:0.

Brazilija je trenutno na 6. mestu v skupini in iz 6 tekem imajo le 9 točk kar je za Brazilijo, kot se jo spomnimo zelo slab začetek.

Po osvojitvi letošnjih Olimpijskih iger mislim, da se bo Brazilcem vrnila samozavest saj kvaliteto vsekakor imajo.

Če pogledamo njihove medsebojne tekme, od 1957, ko so odigrali prvo tekmo pa vse do sedaj, so odigrali skupno 20 tekem na katerih je Brazilija slavila kar 14 tekem, Ekvador je slavil dvakrat, in štirikrat je bilo nerešeno. Nazadnje so Brazilci zmagali v gosteh leta 2006 s rezultatom 1:2. Po tem so odigrali še šest tekme na katerih je kar pet tekem Brazilija igrala na domačem terenu. Mislim, da je pravi čas, da se ponovi rezultat iz leta 2006 in, da Brazilija zabeleži še eno zmago v gosteh proti Ekvadorju  in se vrnejo na svoja stara pota.. Toliko od nas, srečno kdor nas spremlja!

Naša napoved: Zmaga Brazilije, Kvota:3.05  betfair-logo-tiny betfair Sigurnost: 6 (1-10)..

Bet-at-home Stavnica v SLO jeziku ti ob prvem depozitu podari kar 100€ stavnega bonusa! 

VSE KAR MORATE STORITI JE:

  1. Prijavite se (če je treba, se registrirajte) in napolnite stavni račun.
  2. V možnosti Upravljanje računa kliknite “Unovčite bonus”.
  3. Vnesite bonus kodo FIRST – Končano!
  4. Po tem bo 50 % vplačane vrednosti (do maksimalno 100 EUR) prenešeno na Vaš stavni račun.

Registracija vam bo vzela le minuto časa, opravite jo pa na njihovi strani www.bet-at-home.com