din-zagreb-hajduk-splitDanes bomo analizirali derbi Hrvaške prve lige kjer se bosta pomerila Dinamo in Hajduk. Dinamo ni imel ravno veliko  časa za počitek po Ligi
Prvakov saj imajo s novim trenerjem Petovem že danes zelo pomemben obračun. Dinamo je v težki krizi, klub je razprodal vse kar je bilo vredno in nekaj odmevnih okrepitev ni bilo.

Rezultati take klubske politike so vsekakor porazi, ki so jih nanizali v zadnjem času proti Juventusu 0:4, Rijeka 5:2, Lyon 3:0, noben ni pričakoval tako velik padec poleg vse teh porazov so tudi izgubili proti Osijeku na svojem terenu 1:0 ter komaj so premagali svojo drugo ekipo Lokomotivo s 1:0. Na golu je (pre)mlad Samper, Čorič je suspendiran… Tako da danes bo Petov imel ogromno dela v Maksimiru. S druge strani Hajduk kateri je pa odlično razpoložen. Tudi pri njih ni obramba ravno dobra in skoraj vsako tekmo dobijo kaki gol, so pa napadalci v odlični formi, ki zelo lahko dosegajo zadetke. Na zadnji medsebojni tekmi je Dinamo prav ponižal Hajduk, ko so jih premagali s kar 4:0 tako, da to je siguren še en motiv več, da se bo Hajduk danes izkazal. Na tej tekmi pričakujem dobro igro in veliko zadetkov iz obeh strani, zato je tudi naša napoved, da bosta obe ekipe zadeli gol ter, da bomo videli vsaj 3 gole.

Naša napoved: Both teams to Score-Yes – Obe ekipi bosta zadeli gol, Kvota: 1.89  betfair-logo-tiny betfair Sigurnost: 8 (1-10)

Naša napoved: Over 2.5 Goals, Kvota: 1.90  betfair-logo-tiny betfair Sigurnost: 8 (1-10)

Si želiš staviti 1x več kot imaš? 🙂

>TitanBet Promocija Tedna – Podvojite denar vse do 50€!< 

Korak 1. Če še niste uporabnik si naredite račun

Korak 2. Opravite prvo nakazilo min 10€ 

Korak 3. Vaše nakazilo se bo podvojilo vse do 50€ 

(se pravi če nakažete 50€ prejmete 50€, če nakažete 10€ prejmete 10€)

Korak 4.Registracijo opravite tukaj: => http://www.titanbet.com/