bosna-in-hercegovina-ciper

V tej analizi bomo analizirali tekmo med Bosno in Hercegovino – Ciper kjer je naša napoved, da bodo domačini zmagali v obeh polčasih.

Bosna je na zadnji tekmi doživela velik poraz v gosteh proti proti Belgiji s rezultatom 4:0. Belgija je glavni favorit v tej skupini za direktno uvrstitev na SP a Bosna in Grčija bodo vse verjetno odločali kdo bo drugi na na lestvici. V tej skupini imata po dveh krogih Belgija in Grčija maksimalni rezultat tako, da Bosna na tej tekmi enostavno mora doseči dobre rezultate in osvojiti vse tri točke. Bosna je dobro otvorila te kvalifikacije, premagali so Estonijo brez problemov na domačem terenu s  rezultatom 5:0 in potem doživeli velik poraz proti Belgiji pred nekaj dnevi.

Ciper je po dveh odigranih kvalifikacijskih tekmah doživel dva poraza, prvič so bili poraženi proti Belgiji s rezultatom 0:3 na domačem terenu in potem na drugi tekmi izpred nekaj dni na gostovanju proti Grčiji poraz 2:0. Ciper nima kvalitete, da bi lahko v tej skupini kaj dosegel. Zanimivo pa je da sta te dve reprezentance že bile skupaj v isti skupini za kvalifikacije EP kjer je takrat Ciper prišel do neverjetne zmage katere zagotovo ni noben pričakoval, v gosteh so premagali Bosno s rezultatom 1:2 a Bosna je potem na povratni tekmi v gosteh dobila tekmo s rezultatom 2:3.

Od reprezentance BIH se danes pričakuje samo zmaga, ogromna podpora iz tribun bo pa danes njihov 12. igralec. Izbranci Mehmeda Bazdarevica bodo morali danes dati svoj maksimum, da osvojijo te 3 zelo potrebne točke a s druge strani bodo morali biti pa tudi previdni ker Ciper jim je že enkrat lepo mešal štrene, ko je prišel do zmage v gosteh. Zmaga za Bosno bi v tem trenutku vsekakor bila več kot dobrodošla in bi se malo tudi pozabil velik poraz proti Belgiji izpred nekaj dni, če bo BIH igral igro na pravem nivoju kot jo tudi znajo bi morali dobiti to tekmo brez vsakih problemov a naša napoved na tej tekmi je, da bo Bosna zmagala v obeh polčasih -Half Time/Full Time. Srečno!

Naša napoved: Bosna zmaga v obeh polčasih Half Time/Full Time , Kvota: 1.83 betfair-logo-tiny betfair Sigurnost: 7 (1-10)

Si želiš staviti 1x več kot imaš? 🙂

>TitanBet Promocija Tedna – Podvojite denar vse do 50€!< 

Korak 1. Če še niste uporabnik si naredite račun

Korak 2. Opravite prvo nakazilo min 10€ 

Korak 3. Vaše nakazilo se bo podvojilo vse do 50€ 

(se pravi če nakažete 50€ prejmete 50€, če nakažete 10€ prejmete 10€)

Korak 4.Registracijo opravite tukaj: => http://www.titanbet.com/