poljska - srbijaDanes nam stavnice ponujajo odlično kvoto na prijateljski tekmi med Poljsko in Srbijo kjer je naša napoved zmaga domače reprezentance. Poljska je imela težko kvalifikacijsko skupino in zato je uvrstitev na Evropsko prvenstvo še tako večji uspeh. Poljska je uvrščena na 31. mestu FIFIA lestvici in počasi se približujejo njihovi najboljši poziciji iz leta 2007, ko so bili 16. reprezentanca na svetu. Sedaj pa se počasi pripravljajo za EURO 2016, ki bo bil Franciji. V kvalifikacijah za to prvenstvo so igrali v skupini D s ekipami Nemčije, Irske, Škotske, Gruzije in Gibraltar. Uvrstili so se na drugo mesto takoj za sijajno Nemčijo s rezultatom 6-3-1 in goli razlike 33:10. Treba je tudi omeniti, da so na domačem terenu premagali Svetovnega prvaka Nemčijo s 2:0 in po končanih kvalifikacijah so odigrali še dve prijateljske tekme proti Islandije in Češke kjer so obe tekme zmagali. Danes bomo na terenu videli polno postavo in sijajnega igralca Roberta Lewandowskega, ki ima odlično sezono saj je od 26 tekmah dosegel kar 25 zadetkov. V kvalifikacijah je za svojo reprezentanco na 10 tekmah zadel 13 zadetkov. Poleg njega je treba tudi izpostaviti napadalca iz Ajaxa, Milika kateri je to sezono v dresu Ajaxa na 25 tekmah dal 16 zadetkov in za reprezentanco je v kvalifikacijah na 9 tekmah zadel 6 zadetkov.

Srbija je 50. reprezentanca na FIFA lestvici in njihova najboljša uvrstitev na nje je bila leta 1998 ko so bili 10. V kvalifikacijah za EVRO 2016 so imeli na videz najlažjo skupino a se jim ni uspelo uvrstiti na prvenstvo. V skupini so bili s Portugalsko, Albanijo, Dansko in Armenijo. Uvrstili so se komaj na predzadnje mesto s samo 4 točkami in rezultatom 2-1-5 ter goli razlike 8:13. Tri točke so jim pa bile oduzete zaradi slabe organizacije tekme proti Albaniji. Edini dve zmage so dosegli proti Albaniji in Armeniji medtem, ko so na drugi tekmi proti Armeniji odigrali nerešeno. Po kvalifikacijah so odigrali prijateljsko tekmo s Češko kjer so jih Čehi premagali s 4:1

Med tem, ko bodo Poljaki ogrevali ekipo za evropsko prvenstvo bodo Srbi iskali dobitno postavitev za začetek kvalifikacij za Svetovno Prvenstvo v Rusiji. Poljska ima eno najboljšo sestavo v zadnjih nekaj let in zagotovo želijo to maksimalno izkoristit. Pokazali so kako močni znajo bit v tekmah proti Nemčiji in Češki, zato ne pričakujemo, da jim bo dosti slabša reprezentanca delala probleme. Menimo, da bodo danes Poljaki prišli do lahke zmage. Naša napoved je zmaga Poljske!

Naša napoved: Zmaga Poljske, Kvota: 2.10 betfair-logo-tiny betfair

Ustvarite si račun na betfair stavnici, stavite vsaj 10€ na predlagano tekmo v promociji, in ob izgubi prejmete free bet!

STAVI 10€ IN PREJMI FREE BET