Juventus - BorusiaNa drugi tekmi 3. kroga skupine D se bosta srečali vodilni Juventus in zadnjeuvrščeni  Borusia M. Juventus je v prvem krogu zmagal na Emiratesu proti Citya a v drugem krogu je zmagal na domačem terenu proti Savilli. Borusia je zgubila v gosteh pri Savilli 3:0 in pri Cityu v gosteh 2:1.

Obe ekipe so začele slabo v ligaškem prvenstvu. Juventus je 14. na lestvici s 9 točkami zaostanka za vodilno Fiorentino, po 8 odigranih tekmah. Ne glede na rezultate na lestvici ni vse tako črno. Juventus je v zadnjih 3 krogih zmagal dvakrat in odigral nerešeno v gostovanju proti Interju. Borusia M je v prvih 5 krogih doživela 5 porazov a potem  so v 4 zaporednih krogih dobili vse tekme. Te dve ekipe se še nista pomeril.

Kar se tiče izostankov, pri Juventusu ne bo igral Lichtsteinera, ko pa pri Borusiji ne bo igral Hermana, Šulca in kapetan Stranzla.

Menimo da bo danes Juventus zanesljivo zmagal poleg tega pa je že s eno nogo v drugem krogu tekmovanja. Naša napoved zanesljiva zmaga Juventusa.

Naša napoved: Zmaga Juventusa 1.49  betfair-logo-tiny betfair

Naredi si račun na betfair stavnici stavi vsaj 10€ in prejel boš 30€ v brezplačnih stavah! 

STAVI 10€ IN PREJMI 30€