Italija - Norveška

10. krog kvalifikacij v skupini H prinaša nam srečanje med Italijo in Norveško. Italija si je že zagotovila uvrstitev na Evropsko prvenstvo ampak sedaj je samo vprašanje katera bo bila na lestvici. Italija ima 21 točk, Norveška pa 19. Italija ima 6 zmag in 3 remije in goli 14:6 od tega imajo doma 3 zmage in 1 remi. Italijani nimajo niti en poraz le eno domačo tekmo so remizirali proti Hrvatom. Italija ima niz 3 zaporednih zmag zadnjih tekem. Italija nima na voljo Pasquala, Parola, Marchisia, Pirla in Immobilea.

Norveška se je po slabem začetku dvignila na 2. mesto na lestvici pred Hrvaško in sedaj jim je potrebna zmaga, da si zagotovijo uvrstitev na Evropsko prvenstvo, ker če ne zmagajo in danes Hrvaška premaga Malto potem je Norveška na 3. mestu. Norveška ima 6 zmag, 1 remi, 2 poraza in goli 12:8, od tega imajo v gosteh 3 zmage in 1 poraz. Norveška je v začetku kvalifikacij močno izgubila proti hrvaški 1:5 a od takrat so dobili vse tri gostujoče tekem in to brez prejetega zadetka. Z Norveško pa ne bodo mogli igrati Hoglia, Daehlia, Elyounoussia in Nielsena.

V medsebojnih tekmah je Italija uspešnejša zmagali so 2 tekme od zadnjih 3 eno so pa remizirali. Italija je na prvi tekmi v gosteh proti Norveški zmagala s kar 0:2, Norveška je pa ostala brez udarca v okvir gola.

Naša napoved je zmaga Italije ker menimo, da so bolj kakovostna ekipa poleg tega pa igrajo na domačem terenu in glede na to da so lepo premagali Norveško v gosteh menimo da doma ne bo nič drugače. Poleg tega pa ne verjamemo, da si bodo dovolili, da izgubijo doma in  padejo na 2. mesto na lestvici. Zmaga Italije

Naša napoved: Zmaga Italije, Kvota  2.02  betfair-logo-tiny betfair

Naredi si račun na betfair stavnici stavi vsaj 10€ in prejel boš 30€ v brezplačnih stavah! 

STAVI 10€ IN PREJMI 30€