feyenoord-vs-willemDanes se bosta sklupu Nizozemskega pokala srečali ekipi Feyenoorda in Willema II. Današnji domačin je Feynoord, ki ne igra v nobenih dodatnih tekmovanjih, kot so Liga prvakov, Uefa itd., v domačem prvenstvu pa so odlični. Nahajajo se na drugem mestu s samo dvema točkama zaostanka za Ajaxom. Spadajo med tri ekipe z najboljšim napadom. To trojico sestavljajo Ajax, PSV in Feynoord.  Pri polnjenju nasprotnikovih mrež jih predstavlja stari lisjak, izkušeni Dirk Kuyt, ki je še pred par leti dobesedno rastural v Premier ligi z Liverpoolom. Feynoord je v šestnajstih ligaških tekmah prejel 15 golov, kar je malo manj kot 1 gol na tekmo. V zadnjih petih tekmah so dosegli vsaj po en gol na tekmo, med temi tekmami so bile tudi visoke zmage. Proti Heraclesu 3-0 in Twenteu 5-0.

Po drugi strani Willem ni ravno briljanten v prvenstvu. Nahajajo se na petnajstem mestu s 15 osvojenimi točkami in so samo dve točki od cone izpada. Gol razliko imajo 21:23, kar pomeni da v povprečju dajo 1.3, prejmejo pa 1.43 gola. V zadnjih petih tekmah so kar 4 odigrali z več kot 2.5 doseženimi goli. Willemov najboljši strelec je Erik Falkenburg, ki je v svoji karieri zabil 40 golov. V tej sezoni ima doseženih 8 od 16 odigranih tekem, kar pomeni da je to za Erika pravzaprav najbojša sezona. Zgodovina teh dvobojev nam govori, da je večinoma precej golov. V zadnjih petih medsebojnih tekmah so igrali 3-0, 1-3, 1-2, 2-2, 1-0. Danes bomo poslužali zgodovino in statistiko in stavili na over 2.5 gola. Torej na dosežene 3 ali več gole na celotni tekmi. Srečno!

Naša napoved: Doseženih over 2.5 gola (3 ali več), 1.65betfair-logo-tiny betfair

Ustvarite si račun na betfair stavnici, stavite vsaj 10€ na predlagano tekmo v promociji, in ob izgubi prejmete free bet!

STAVI 10€ IN PREJMI 30€