BRENTFORD, ENGLAND - JANUARY 03: Solly March of Brighton & Hove Albion is tackled by Tommy Smith of Brentford during the FA Cup Third Round match between Brentford v Brighton & Hove Albion at Griffin Park on January 3, 2015 in Brentford, England. (Photo by Steve Bardens/Getty Images)

Danes se bosta pomerili ekipi Brightona in Brentforda. Obe ekipi se v zadnjem času statistično nagibata k doseganju več golov. Brighton je kot domačin odigral kar pet od sedmih tekem z rezultatov več kot 2.5 doseženih golov na tekmi. Brentford je prav tako v gosteh odigral zadnjih pet tekmem over 2.5 gola. Prav tako je Brentford odigral kar osem od štirinajstih tekem z rezultatov več kot 2.5 gola od tega pa trinajst od štirinajstih z vsaj dvema goloma. Statistično gledano imamo danes popoln par za stavo na več kot 2.5 dosežena gola. Če ne bo kakšnih zapletov bi morali to stavo gladko dobiti. Tudi kvota je več kot odlična, pravzaprav tako visoke kvote res nismo pričakovali, sploh pa ne, da bo višja od 2.00. Stava bo položena na več kot 2.5 doseženih golov “Over 2.5 goals”

Naša napoved: Več kot 2.5 doseženih golov na tekmi “Over 2.5 goals”, 2.14 betfair-logo-tiny betfair

Ustvarite si račun na betfair stavnici, stavite vsaj 10€ na predlagano tekmo v promociji, in ob izgubi prejmete free bet!

STAVI 10€ IN PREJMI FREE BET