Benfica - Bayern

Danes nas čaka večer Lige Prvakov kjer se bosta pomerila Benfica in Bayern, rezultat iz prve tekme je  1:0 za Bayern. Za Benfico danes ne bo igral njihov najboljši strelec zaradi izključitve. V primeru, da danes Bayern zadane samo eden gol mora potem Benica dati tri gole, da bi izenačila, kar bo pa zelo težko glede na to kar smo videli na prejšnji tekmi kjer Benfica ni imela nobene možnosti proti Bayernovi obrambi. Glede na to, da danes ne bomo videli najboljšega strelca od Benfice Jonasa smo mnenja, da danes tole zagotovo ne bo njihova najboljša tekma. Na tej tekmi danes pričakujemo, da bo Bayern prišel prvi do zadetka in, da se potem pomakne v obrambo in ne da nobene možnosti za zadetek Benfici.

Za Benfico poleg najboljšega strelca Jonasa ne bo mogel igrati tutdi Cesar, njihov glavni golman kot tudi branilec Lopez. Kot smo rekli naša napoved je zmaga gostov, ki imajo kar uredi kvoto katero se zagotovo splača staviti. Naša napoved ja zmaga Bayerna!

Naša napoved: Zmaga Bayerna, Kvota: 1.54 betfair-logo-tiny betfair

Ustvarite si račun na betfair stavnici, stavite vsaj 10€ na predlagano tekmo v promociji, in ob izgubi prejmete free bet!

STAVI 10€ IN PREJMI FREE BET