Anglija - Portugalska

Danes se bosta pred Evropskim prvenstvom na Wembleyu pomerila Anglija in Portugalska. Ve se, da Anglija ni uspela premagati portugalske vse od leta 1966 in danes imajo možnost, da prekinejo ta dolgoletni niz. Zadnjo medsebojno tekmo so odigrali leta 2006 na Svetovnem prvenstvu kjer so po penalih Portugalci prišli do zmage ter uvrstitve v polfinale. 2004 sta se ekipi srečali na Evropski tekmi kjer je Portugalska prav tako prišla do zmage po penalih.

Anglija je v pripravah na Evro odigrala tekmo s Turčijo katero so premagali s 2:1 prav tako so premagali s istim rezultatom Avstralijo. Hodgson je izjavil, da bo Roney zaigral od prve minute dalje ter v se bo vrnil obrambo Cahill. In to je tudi razlog naše današnje napovedi. Portugalska bo danes imela velik izostanek igralcev, in to zelo pomembnih igralcev. Ne samo, da ne bo bilo Pepeja in Ronalda, katera sta v soboto osvojila Ligo Prvaka in imata sedaj zaslužen počitek, ne bomo videli tudi Alvesa in Nanija katera sta igrala finale Turškega Pokala. Portugalska je solidna ekipa a danes je vseeno premoč domačinov. Naša napoved je zmaga Anglije.

Naša napoved: Zmaga Anglije, Kvota: 2.0  betfair-logo-tiny betfair

Ustvarite si račun na betfair stavnici, stavite vsaj 10€ na predlagano tekmo v promociji, in ob izgubi prejmete free bet!