Porto - Benfica

Prvi cilj za Porto te sezone je, da bi osvojili domače prvenstvo in ponovno osvojili naslov prvaka po tem, ko jim je Benfica zadnje dve sezone vzela naslov. Porto se trenutno nahaja na prvem mestu lestvice z 3 zmagami in 1 remijem in razlika v golih je 9:2. Porto ima trenutno zelo dobro obrambo v ligi kjer so prejeli le 2 zadetka. Toliko zadetkov so dobili tudi na zadnji tekmi v Ligi prvakov proti Dinamo Kijev, kjer so bili zelo blizu zmage saj so vse do 89 minute vodili s 2:1. Zopet se je izkazal napadalec Aboubakar, ki je zadel oba gola medtem, ko je v prvenstvu zadel že 4 gole od skupnih 9.

Benfica je slabše začela novo sezono, ker so na samem začetku ostali brez trofeje v Superpokali s porazom proti mestnem rivalu Sportingu. V prvem prvenstvenem krogu so bili sigurni na svojem terenu proti Estorila in so slavili z zmago 4:0. Začeli so dobro a so že na drugi tekmi zgubili na domačem terenu proti Arouce s 1:0. Prav tako so se nepričakovano mučili na svojem terenu proti Moreirensea katerega so premagali s 3:2 z zadetkom za zmago tri minute pred koncem tekme. Napadalec Mitroglou je sedaj prvo ime Benfice.

To sezono je v vseh pogledih Porto kvalitetnejši od Benfice in to bi se danes moglo pokazati. Porto se zaveda koliko jih je stal poraz v prejšnjih sezonah od največjega rivala in zato pričakujemo, da od prve minute krenejo v napad katerega bodo gosti težko zdržali, ker so pokazali že dosti slabosti.

Naša napoved je zmaga Porta! Srečno!

Naša napoved: 1 (zmaga Porta) kvota 2 betfair-logo-tiny betfair

Naredi si račun na betfair stavnici stavi vsaj 10€ in prejel boš 30€ v brezplačnih stavah! 

STAVI 10€ IN PREJMI 30€