Današnja napoved prihaja iz Turške super lige kjer se bosta v 34 kolu pomerila Galatasaray in Kayserispor. Današnja tekma je zelo pomembna za domačine saj potrebujejo zmago, če želijo imeti možnost za 5. mesto katero pelje v kvalifikacije za Evro ligo. So 6. na lestvici s 48. točkami in do 5. mesta jih loči le ena točka. Na 5. mestu je trenutno Osmanlispor s 49. točkami, ki danes igra proti Ahkisarom. Kayserispors je 14. na lestvici s 34. točkami in pri njih današnji rezultat nič ne spremeni tako, da bo danes to za njih bolj sproščena tekma. Menimo, da bo Akhisar Belediye vzel točko Osmanlisporu kateri so glavni konkurenti Galatasarayu za kvalifikacije Evropske lige in tako bi potem omogočil Galatasarayu, da zavzame 5.mesto. Naša napoved danes je, da bo Galatasaray prišel do zmage ter da bomo na tekmi videli več kot 2.5 gola.

Naša napoved: Over 2.5 goals , Kvota: 1.67 betfair-logo-tiny betfair

Naša napoved: Zmaga Galatasaray, Kvota: 1.57 betfair-logo-tiny betfair

Menimo, da se zaradi lepe kvote splača staviti tudi tekmo med Osmanlispor in Akhisar Belediye kjer smo mnenja, da bodo gostje prišli do točke, zato je naša napoved zmaga ali remi za Akhisar Belediye.

Naša napoved: Zmaga ali remi za Akhisar Belediye(Draw or Away), Kvota: 2.64 betfair-logo-tiny betfair

Ustvarite si račun na betfair stavnici, stavite vsaj 10€ na predlagano tekmo v promociji, in ob izgubi prejmete free bet!