Fortuna Dusseldorf - Arminia Bielefeld
Fortuna ni dobro začela sezono, ker so zmagali samo eno tekmo na prvih destih tekmah v tej sezoni. So brez zmage na zadnjih štirih tekmah,  igrali so remi proti Bochuma in Karlsruhera ko pa so proti Sandhausena in Kaiserslauterna izgubili. Fortuna Dusseldorf je v tej sezoni zabeležila le eno zmago in to na svojem terenu 3:0 proti Munchen 1860, na ostalih treh domačih tekmah so pa izgubili. Po pavzi zaradi reprezentančnih tekem so igrali proti belgijskega Standarda in zmagali s 3:2, mogoče jim bo ta rezultat dvignil samozavest.

Bielefeld je dosegel v tej sezoni veliko nerešenih rezultatov, kar 8 od 10 tekem je končanih s remijem. Na zadnjih petih tekmah so na vseh tekmah proti Freiburga, Bochuma, Nurnberga, Heidenheima in 1860 Munchena končali z nerešenim rezultatom.

Fortuna je pokazala izboljšanje v zadnjem času in mislimo, da jim je pavza zaradi reprezetančnih tekmah dobro prišla. Bielefeld je ekipa katero ni lahko premagati ampak mislim, da je danes prednost na domači strani. Naša napoved je zmaga Fortuna Dusseldorf

Naša napoved:   Zmaga Fortuna Dusseldorf Kvota: 2.08  betfair-logo-tiny betfair

Naredi si račun na betfair stavnici stavi vsaj 10€ in prejel boš 30€ v brezplačnih stavah! 

STAVI 10€ IN PREJMI 30€