evropsko prevenstvo 2016V prvem kolu skupine B se bo Vels pomeril proti Slovaški. Vels, ki se je le uspel kvalificirati na Euro je imel kar nekaj sreče pri kvalifikacijah in menim, da je to za njih več kot zadovoljil rezultat saj bodo ob Rusiji, Angliji ter Slovaški zelo težko napredovali v naslednji krog tekmovanja. Vels ima sicer nekaj kvalitetnih igralcev predvsem mislimo na Bejla ampak vseeno ne more eden igralec proti vsem. Ravno Vels ima ta problem, da nimajo timsko igro, ko pa jo Slovaki imajo. Slovaška je zelo uigrana ekipa katera igra zelo čvrsto igro in to je tudi razlog, da danes igramo x2 ter izkoristimo solidno kvoto. Slovaška je definitivno kvalitetnejša ekipa od Velsa.

Slovaki niso poraženi že 8 tekem medtem, ko pa ima Vels v zadnjih 8 tekmah le 2 zmage, 2 remija ter 4 poraze. Vels je odigral 4 prijateljske tekme na katerih ni niti enkrat slavil, odigral je samo remi s S. Irsko in izgubil od Švedske, Ukrajine in Nizozemske.

Slovaška je odigrala kar 7 prijateljskih tekem, od tega so zmagali proti Nemčiji, Islandiji, Irski in Latviji.

V vseh pogledih je danes Slovaška boljša in v primeru, da danes izgubijo bi bilo to veliko presenečanje. Naša napoved je remi ali zmaga za Slovaško x2.

Naša napoved: Remi ali zmaga Slovaške (X2), Kvota: 1.5  betfair-logo-tiny betfair

Ustvarite si račun na betfair stavnici, stavite vsaj 10€ na predlagano tekmo v promociji, in ob izgubi prejmete free bet!