West Ham - EvertonDanes bomo analizirali tekmo West Ham in Everton in naša napoved je, da bosta obe ekipe danes dosegle gol. West Ham se trenutno nahaja na 6. mestu na lestvici s 20 točkami in 22 goli kar je tretji najboljši rezultat po golih v ligi ta trenutek. Splača se omeniti to, da so prejeli 15 zadetkov v 11 krogih kar pomeni, da dobijo več kot eden gol na tekmo. Treba je tudi omeniti, da so v zadnjih desetih tekmah v osmih na vsaki tekmi prejeli in zadeli vsaj po en zadetek in njihovo povprečje zadetkov v tej sezoni je kar 3.4 gola na tekmo. Na zadnjih petih medsebojnih tekmah so kar na štirih tekmah obe ekipe zadele gol.

Everton je prav tako solidno začel sezono kjer so izgubili le od treh najboljših (City, UTD, Arsenal) in v zadnjem krogu so imeli noro tekmo s kar osmimi goli. Pri Evertonu je vidno, da je njihova ekipa napadalno usmerjena, ampak jih včasih muči realiziranje, čeprav imajo zelo dobrega napadalca Lukakua, Kar je pomembno opomniti pri tej analizi je to da v zadnjih desetih medsebojnih tekmah so kar v sedmih tekmah bili zadetki na obeh straneh. Mala zanimivost te tekme je to, da je Lukaku zadel gol na vseh zadnjih šestih tekmah.

Poškodbe so na obeh straneh ampak nebi smele vplivati na končni rezultat, ker so vsi glavni igralci v pripravljenosti. Pri West Hamu ne bo igral Sakho, Collins, Song in pri gosteh Jagielka, Hibbert, Oviedo. Za konec še en podatek, ki bode v oči je to, da na zadnjih 15 medsebojnih tekmah sta samo dve tekme, da nista obe ekipe dosegli zadetek. Naša napoved za danes je, da bosta obe ekipe dale gol!

Naša napoved: Naša napoved za danes je, da bosta obe ekipe dale gol, Kvota: 1.66  betfair-logo-tiny betfair

Naredi si račun na betfair stavnici stavi vsaj 10€ in prejel boš 30€ v brezplačnih stavah! 

STAVI 10€ IN PREJMI 30€