Stoke - WatfordDanašnji domačin je po slabem začetku končno prišel v dobro formo in je v zadnjih treh ligaških tekmah zmagal vse tekme. Prvo so zmagali doma proti Bornemouth 2:1, potem na gostovanju proti Aston vile 1:0 in Swansea 1:0. Stoke je  v 9 krogih dosegel 3 zmage, 3 remije in 3 poraze in se nahaja 11. na lestvici. Za Stoke sta danes pod vprašanjem napadalca Diop in Shay Given. Vsi ostali so na razpolago trenerju Huhgesu.

Watford je po odličnem začetku zadnje 3 tekme slabo odigral. Dvakrat je bil poražen in enkrat je remiziral. V zadnjem krogu so na svojem terenu doživeli pravi potop od Arsenala 3:0. Za današnjo tekmo  ne bo igral španski vezist Jurado, pod vprašanjem je pa tudi albanec Behrami V in napadalec Ibarbo. Medsebojnih tekme ni bilo vse od 2007/2008, ko so obe ekipe bile v  Championshipu. Na obeh zadnjih tekmah ni padel niti eden gol.

Danes smo mnenja, da bo Stoke zmagal na domačem terenu, ker je kvaliteta in forma sigurno na njihovi strani. Njihova ekipa je sestavljena iz izkušenih igralcev, ki so trenutno v pravem naletu. Naša napoved je, da bodo danes 3 točke ostale na domačem terenu. Zmaga Stoke!

Naša napoved: Zmaga Stoke, Kvota 2.14  betfair-logo-tiny betfair

Naredi si račun na betfair stavnici stavi vsaj 10€ in prejel boš 30€ v brezplačnih stavah! 

STAVI 10€ IN PREJMI 30€