Brazilija - UrugvajDanes ponoči se bosta pomerila v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 Brazilija in Urugvaj. Urugvaj je trenutno na 2. mestu s 9 točkami s 9:2 goli razlike in se bodo pomerili s 5. uvrščeno Brazilijo katera je imela kar nekaj težav v začetku ampak vseeno so dosegli 7 točk s 7:4 goli razlike. Brazilija je v prvem krogu izgubila s 2:0 in v tretjem krogu s nerešenim rezultatom proti Argentini. Medtem je Urugvaj imel težave proti Ekvador kjer je v tretjem krogu izgubil s rezultatom 2:1. Na tej tekmi bomo Brazilijo videli v polni postavi in pričakujemo, njihovo zmago ter, da se bodo uvrstili na 2. mesto na tablici.

Postava Brazilije: Allison – Dani Alves, Miranda, David Luiz, Filipe Luis – Luiz Gustavo, Fernandinho – Willian, Coutinho, Douglas Costa – Neymar

Postava Urugvaja: Muslera – M.Pereira, Polenta, Coates, A.Pereira – Sanchez, Arevalo Rios, Vecino – Lodeiro – Cavani, Suarez

Že samo, ko pogledamo postavo, je vse jasno, Brazilija je pravi “stroj” za napad, nič slabša jim pa ni tudi obramba. V vsakem pogledu so domači danes boljši in menimo, da bodo prišli do lahke zmage. Naša napoved je zmaga Brazilije.

Naša napoved: Zmaga Brazilije, Kvota: 1.56 betfair-logo-tiny betfair

Ustvarite si račun na betfair stavnici, stavite vsaj 10€ na predlagano tekmo v promociji, in ob izgubi prejmete free bet!

STAVI 10€ IN PREJMI FREE BET