POKER SOBE ZA SLOVENIJO!

Pred kratkim smo ljubitelji pokra dobili kar pretresljivo novico, da se Pokerstars.eu in .fr umika iz Slovenije, to je vsekakor velik udarec za ljubitelje turnirske igre, sit’n’go ter Zoom pokra. Pokerstars je zaradi svoje odlične ponudbe bil zagotovo najbolj priljubljena poker stran pri nas in se je na njem tudi največ igralo. Ne preostane nam nič drugega kot, da se začne igrati na drugih manj znanih poker straneh, katere pa že nekateri dlje časa uporabljamo.

Igranje online pokra v Sloveniji bo v prihodnosti še vedno na voljo in se ga bo lahko normalno igralo dalje. Po vsej verjetnosti je razlog, da se Pokerstars umika iz Slovenije v tem, da so dobili pogoje od Department of Justice za ponovni vstop na Ameriški trg.

Zaradi tega smo za vas pripravili seznam ter opise poker strani na katerih boste našli vaše najboljše poker igre.

Izpostavili bomo predvsem poker strani, kjer boste poleg cash igre našli tudi odlično ponudbo turnirskih iger, Zoom ter Spin&Go. Ker ponudba ni tako velika kot je bila na Pokerstari vam predlagamo, da si odprete račune na več straneh saj boste le tako lahko našli primerno igro za vas.

888poker

888poker je mnogim mogoče bolj poznan pod imenom  Pacific Poker in je ena najbolj znanih ter priljubljenih poker strani na spletu. 888poker je nastal daljnega leta 1997 in se je že od samega začetka širil zelo hitro, to pa je pripeljalo do tega, da je danes druga največja poker soba na spletu.

888poker se lahko pohvali s pestro ponudbo igre (1$-600$ buy –ins) ter odličnih dnevnih Goldfish, Hurricane, Breeze, Thunder, tedenskih Lightning, Megas, Blowfish ter dvotedenskih Whale turnirjev, katere lahko zaigrate tako z nizkimi ter višjimi vstopninami.

888poker promocije za nove uporabnike

Kot novi uporabnik  ste deležni zelo velikodušne promocije saj imate na voljo kar dve promocije. Prejmete lahko brezplačnih 88$ ali pa izkoristite promocijo (duble your money) podvoji denar do 400$ depozita.

88$ BREZPLAČNO! Brez Depozita

Pridruži se & prejmi brezplačnih 88$ za 888poker:

  1. Prenesi 888poker
  2. Registriraj se z veljavnim Email naslovom
  3. Preverite vaš email predal in prejmite 88$ BREZPLAČNO!

Za vse tiste kateri bi pa denar želeli vseeno nakazat pa predlagamo, da izkoristite promocijo (duble your money).

  • Deposit $10 & play with $20!
  • Deposit $100 & play with $200!
  • Deposit $200 & play with $400!

888poker je vsekakor poker soba, katero morate imeti saj boste dobili res odlično ponudbo turnirskih iger ter najboljše promocije za nove uporabnike katere se splača izkoristiti.

Ustvari račun in zaigraj še danes => www.888poker.com

PKR Poker

PKR Poker soba je prvič svoja vrata odprl leta 2006, ko je po zaslugi svoje edinstvenosti in nove igralne izkušnje je postal prava senzacija v poker skupnosti. PKR poker že od nekdaj izstopa po svoji edinstvenosti, saj so eni prvih ponudili igranje pokra v 3D obliki.

To leto marca se je PKR po kar 10 letni samostojni poti poslovil od statusa neodvisne poker sobe in se je pridružil omrežju MPN-Microgaming, uspelo mu je obdržati vse kar ga je do sedaj delalo tako posebnega (3D izkušnja, pogoji za igre). Zaradi pridružitve novemu omrežju so dobil lepo število novih uporabnikov, kot tudi povečano ponudbo denarne igre, turnirjev in boljše promocije.

Pohvalijo se lahko z odličnimi denarnimi igrami in turnirji z zagotovljenim denarnim skladom 3.5M € vsaki mesec!

Imajo odličen VIP sistem nagrajevanja zvestobe, saj imajo vračilo do 30% vplačanega rake-a! Vse nove uporabnike pa čaka bogati bonus za prvi depozit + paket dobrodošlice. Poleg tega pa boste za mizami srečali dokaj šibko konkurenco, kar vam bo omogočilo lep zaslužek.

Ustvari račun in zaigraj še danes => www.pkr.com

Unibet Poker

Unibet je eno večjih podjetji v svetu spletnih igralnic, katero je nastalo leta 1997 in se lahko pohvali z več kot 9 milijoni uporabnikov iz več kot 150 držav širom sveta. Unibet poker se lahko pohvali s popolnoma novo spletno poker sobo, uvedli so kar nekaj novosti med drugim so se odrekli najbogatejšim igram, kar sigurno ni plus za izkušene igralce in so se raje posvetili začetnikom in rekreativnim igralcem, za katere so na svojih mizah pripravili igralne pogoje katerim na spletu ni para.

Pri Unibet boste našli odlične satelite za turnirje serije Unibet Open, ter boste za denarne igre in turnirje imeli med najnižjimi rake na trgu. Za vse nove uporabnike je na voljo posebna dobrodošlica v višini 200€ + turnirske vstopnice.

Unibet je super poker soba, če iščete slabo konkurenco,saj pri njih igra ogromno rekreativnih igralcev in začetnikov.

POMOČ PRI REGISTRACIJI: Na prvi strani pri registraciji NE IZBERITE nobene države, saj Slovenije ni na listi hitrih izbir. To boste lahko napravili pri drugem koraku.

Ustvari račun in zaigraj še danes => www.unibet.com

Betfair Poker

O Betfair smo na naši strani že veliko govorili, saj je poleg odličnih promocijah znana predvsem po svojem edinstvenem exchange stavljenju. Betfair je v lasti podjetja The Sporting exchange  Ltd, kateri je znan kot največja športna borza na svetu. Poker pri Betfair je del iPoker mreže, kar še dodatno izboljša samo ponudbo.

Prednost Betfair pokra je vsekakor odličen VIP sistem in več  kot 12$ miljonov zagotovljenih v GTD turnirjih vsaki mesec.  Za mizami boste pa srečali veliko ‘ribic’ iz selekcije športnih stav.

Betfair paket dobrodošlice (Welcome pack)

  • 200% depozit bonus vse do €1,000
  • €5 Twister token, katere lahko izkoristite za igranje jackopt nagrade v vrednosti €5000
  • 10 x €1 Team Betfair Tournament Tokens
  • €10 Playable Casino bonus

Minimalni depozit za to promocijo je 10€ a vsekakor se vam izplača nakazati več, saj le tako boste dobili čim več od te promocije.

Ustvari račun in zaigraj še danes => poker.betfair.com

Konec Pokerstarsa v Sloveniji vsekakor ni konec online pokra, kdor bo želel služiti denar z igranjem pokra ali pa igrati samo za zabavo, bo še vedno lahko našel veliko dobre igre. Res pa je, da tako velike ponudbe kot je na Pokerstarsu žal ne bomo našli tako, da eden od načinov kako do čim večje ponudbe je ta, da imamo račune odprte na več poker straneh. Vse zgoraj naštete poker sobe vas zagotovo ne bodo razočarale, saj boste poleg odličnih promocij deležni dobre poker ponudbe in bogatih poker turnirjev.