betfairpokerČe ste se naveličali velikih poker sob, prevladovanje regularnih profesionalnih igralcev, potem nikar ne spreglejte Betfair Pokra. Betfair je popolnoma prenovil pakete dobrodošlic. Poker igralec, ki se bo želel izkusiti na Betfair Pokru bo sedaj imel lepo začetno pomoč.

Pri Betfairu ne boste prejeli sicer brezplačnega danarja, boste pa prejeli darila v vrednosti €40, kar vam bo dalo več kot možnost, da preizkusite njihovo ponudbo, ali vam razmere ustrezajo ali ne.

Seveda je betfair obdržal tudi depozit bonus, nikakor pa ne spreglejte drugih ugodnosti, ki vam jih nudijo.

  • Sit & Go vstopnice: Vsak novi igralec prejme 5 vstopnic za  Rookie Sit&Go turnirje v vrednosti €5.
  • Turnirske vstopnice: Vsak novi igralec prejme 5 vstopnic za Featured turnirje, ki so namenjeni le Betfairovim uporabnikom in ne celotni mreži, v vrednosti €5. Na teh turnirjih se lahko borite za lepe praktične nagrade in turnirske vstopnice.
  • Obisk igralnice: Vsak nov igralec casina prejme 5€ za igranje v Betfairovi casino igralnici, tako da lahko povsem brez tveganja preizkusite svojo srečo tudi pri blackjacku in ruleti…
  • Vstopnice za Big Win mize: Na teh posebnih mizah se delijo najbogatejše nagrade, kar jih premore Betfair Poker (od jackpotov in VIP paketov do izletov na športne dogodke). Betfair vam podarja 5 vstopnic, prek katerih se lahko povsem brezplačno prebijete v katero izmed njih.
  • Bonus na prvi depozit: Še naprej ostaja 200% bonus na prvi depozit, ki vam lahko prinese vse od €20 pa tja do €1.500 (minimalni depozit znaša 10€).

Kot lahko vidite sami, je odprtje računa na Betfair Pokru ob vseh teh ugodnostih precej lahka. Za konec naj vam še omenimo Decembersko akcijo iPhone Advent Calendar, v sklopu katere si lahko z nekaj truda in kančkom športne sreče priigrate svoj iPhone 6S, Playstation 4, tablici Apple iPad Air 2 oziroma Samsung Galaxy ali pa katero od drugih lepih nagrad v skupni vrednosti 10.000€! Registracija Betfair Poker