zzcodeZcode System skupnost, je ena najuspešnejših spletnih strani, ki se ukvarja s športnimi stavami. Ves koncept spletne strani temelji na združevanju najboljših stavničarjev iz celega sveta, kot produkt tega nastajajo izjemni sistemi za športne stave. Prav vsi ti sistemi, ki jih lahko spremljate, izdelujete svoje sisteme, so prakticirani na vso zgodovino iger in so dobičkonosni. Za vse sisteme, ki ne prinašajo dobička na njihovi spletni strani ni prostora, torej je celolotna stran en velik prfit na športnih stavah.

 

 

Spletno stran sestavlja veliko stvari, kot so:

– VIP Picks ” Vsi profesionalci skupaj debatirajo kaj bodo recimo danes stavili, s pomočjo vseh zcode programov in lastnega znanja, kot član skupnosti pa lahko to vse spremljaš in seveda tudi staviš”


– Hot Trends ” Tukaj je nešteto automatiziranih sistemov, ki jih lahko vsak dan spremljate, za vse športe, in vsi sistemi so dobičkonosni. Vsak sistem sam javlja po navodilih moderatorja, kaj vsak dan in koliko staviti”


– ZLab ” S tem orodjem si lahko na podlagi zgodovine sestavite lasten dobičkonosen sistem, za vse športe, kar želite spremlati in staviti, lahko testirate razne nastavitve, tako da pridobite najboljše napovedi kar se da.”


– Contests “Na Zcode redno prirejajo nagradna tekmovanja na katerih podeljujejo na tisoče dolarjev za aktivne udeležence njihove spletne skupnosti”


– Tools ali Orodja ” Tukaj imate dostop do več kot 15 brezplačnih orodij s katerimi lahko ustvarite neverjetno prednost pred drugimi stavničarji, sem spadajo line reversal, total predictor, correct score predictor in ostali”


– Forum “Imajo zlata vreden forum. Predstavljajte si na tisoče uspešnih stavničarjev, ki vsak dan dopoljujejo eden drugega in si pomagajo ustvarjati vsak dan večji dobiček. Ni prostora za amaterje, nesmiselne objave… Vsako objavo preverijo v popolnosi preden jo odobrijo, zato je kvaliteta tega foruma izjemna. Tudi na forumu lahko spremljate razne profesionalne stavničarje in njihove napovedi.


 

Tukaj smo opisali le nekaj podrobnosti Zcode Sistema za športne stave. Vsi se zgražajo nad visoko članarino, ampak za prave stavničarje je tole dejansko zastonj. Če le pomislite, da spremljate nekaj od teh sistemov z zelo nizkimi vložki, tudi po recimo 2€, boste dolgoročno mesečno vsak mesec pridelali vsaj za 3-4 članarine, kar je več kot super. Da ne izpostavljamo računice, kako bi to izgledalo pri stavah 50, 100 ali več na enoto.

Veliko teh napovedi iz zcode lahko spremljate tudi na naši spletni strani, ampak to je le delček vsega, je pa brezplačno. Ne moremo pa objavljati vsega, ker je na tone uporabnega materijala.

Brezplačne napovedi na naši spletni strani najdete tukaj: VIP Sistemi

Torej, če vam ustrezajo objave napovedi in sistemov na naši spletni strani, potem super, v kolikor bi radi prišli med elito športnih stav, si sami proizvajali lastne sisteme, spremljali vse najboljše stavničarje in uporabljali vsa orodja brezplačno, pa vam priporočamo, da se pridružite Zcode System Skupnosti

Za našo skupnost športnih stav so nam propravili posebno ugodnost: 50$ Ceneje do Zcode Sistema

Za vse, ki ne želijo popusta, se lahko pridružijo tukaj: ZcodeSystem.com

Tukaj lahko preizkusite nekatera orodja:

Totals Predictor

Live Game Simulator

Zcode System Blog

Line Reversals Tool

Sports Betting Robot