Pri TitanBet vse nove uporabnike čaka super promocija katero je vredno izkoristiti. Vsi novi uporabniki boste dobili možnost, da podvojite vaš denar vse do 50€, se pravi nakažite 50€ in prejmite brezplačnih 50€!

titanbet stavnicaTitan je sicer bolj poznan po ponudbi pokra a imajo za stave prav tako odlično poskrbljeno. Stavnica bo zagotovo zadovoljila vse začetnike, kot tudi bolj zahtevne uporabnike, saj boste pri njih našli zelo dobre kvote ter odlične promocije za slovenski trg. Stavnica sicer ni prevedena v slovenski jezik, se pa lahko pohvalijo z zelo odličnim in všečnim dizajnom, kateri je zelo enostaven za uporabo že od samega začetka.

Plačilna sredstva so enaka kot povsod, na voljo so vam tako plačilne kartice, skril ali pa psc.

Pogoj, za sodelovanje v tej promociji je, da ste novi uporabnik kateri opravi prvi depozit vsaj 10€ in potem boste podvojili denar vse do 50€. Če niste pripravljeni napraviti nakazilo za 50€, lahko brez problema nakažete 10€ in prejeli boste 10€ brezplačno!

Kot novi uporabnik ste tako deležni vseh njihovih ponudb, tako da lahko z enim računom dostopate do kazino iger ali pa odlične poker ponudbe.

Če ste imeli namen danes staviti je tole super način, da si povečate vaš bankrol ter stavni dobiček!

Registracijo opravite tukaj: => http://www.titanbet.com/

PODVOJI DENAR ŠE DANES!