betfair-softwareEden izmed boljših programov za trgovanje na Betfairu je vsekakor BetTrader Evolution. Z njim lahko trgujete na vseh športih, ki jih spletna stran Betfair ponuja, predvsem super uporaben je za konjske dirke. Ima ogromno možnosti nastavitev za stave na konjskih dirkah. In za razliko od programa BetAngel lahko s tem programom stavite preko betfaira samo $0.01. EvoTry vsebuje namreč stavni kalkulator, ki prelisiči samo spletno stran betfair, zato so lahko vložki tudi tako majhni. In to povsem LEGALNO!

 

 

 

 

Obstaja nešteto strategij za konjske dirke, ki jih lahko uporabite na EvoTry programu. Lahko jih tudi avtomatizirate. Ena od zelo dobrih strategij za stave na konje je tukaj lepo pojasnjena:

Še ena razlika je med BetAngelom in Evolution Traderjem. BetAngel ne morete uporabljati po izteku “free version” dokler ne plačate licence. Pri EvoTry pa so šli korak dlje in po sedem dnevni BREZPLAČNI uporabi lahko program prav tako brezplačno uporabljate tudi naprej, vendar bo imel program nekaj sekund zamika. Tudi cene so na EvoTry veliko bolj primerne za uporabnike, v primeru da se odločite za nakup licence za daljše obdobje.

Za konjske dirke so takšni programi zadnje čase že kar nuja, zato vam kakšnega od njih toplo priporočam, sami pa se odločite kateri vam bolje ustreza. Zato vam ponujajo brezplačen preizkus njihovih programov. Samo izkoristiti je potrebno.

Povezava za registracijo “brezplačnega preizkusa” EvoTry programa.