Bet Angel je trenutno vodilni program za trgovanje s stavami. Kar nudi nam, navdušencem nad konjskimi dirkami je neprecenljivo. Lahko bi se reklo, da ima na tone načinov kaj vse lahko počnete na konjskih dirkah. Od trgovanja pred dirko, med konjsko dirko, automatskih nastavitev, da vam program sam stavi, prodaja stave, še celi dan bi lahko naštevali kaj vse nudi BetAngel Trading Program.

Nam osebno je med preizkušanjem največ koristil tako imenovani IN-Play Trader modul: “Med preizkušanjem konjskih dirk seveda”

in-play-trader

Ta modul vam natančno kaže med dirko “in-play” kateri konj je v ospredju, v ozadju. Lahko si nastavite prikaz v % ali v kvotah. Te rumene, rdeče in modre “žogice” se pomikajo levo in desno, točno po možnostih za zmago ali izgubo konja. Kar pa je tukaj najboljše in mi to lahko s pridom izkoristimo, pa je to, da lahko v vsakem trenutku z enim klikom položimo stavo “back” za zmago konja ali “lay” za poraz konja. Tukaj se da ob dobri disciplini narediti pravi “BIZNIS”.

Prikaz “In-play” trading modula v uporabi:

Program lahko BREZPLAČNO preizkusite. Trajanje brezplačnega preizkusa je 20 dni! Po sedmih dneh je program na voljo le ob plačilu “dnevno, tedensko, mesečno, letno…”

To je prikaz le enega od veliko modulov ki jih BetAngel vsebuje. Ima veliko uporabnih orodj za trgovanje na nogometnih tekmah “soccer trader”, za trgovanje na tenisu “tenis trader”. Za tiste ki imate že izdelane strategije, vam bo BetAngel v veliko korist, saj si lahko s pomočjo Excela dobesedno sprogramirate da vam stavi, trguje, ali karkoli drugega kar program sam. Več o samih trgovanjih in drugih modulih sledi v naslednjih člankih

Zagrabite to priložnosti in ga brezplačno preizkusite!

P.S. Ne pozabite si odpreti Betfair Exchange, kajti BetAngel deluje le na tej stavnici.