Želite zaslužiti 50% provizije doživljensko?

Short People Scribble - business partner

Promoviranje našega VIP programa vam lahko izdatno pripomore pri dodatnem mesečnem zaslužku! Vse kar morate storiti je, da promovirate vaš partnerski URL link na vaši spletni strani ali kjerkoli drugje. Ker je naš VIP prgogram registiraran na spletni strani Clickbank, ki je tudi plačilni posrednik, si je za partnerstvo najprej potredno pri njih registrati brezplačni račun, s katerim dobite uporabniško ime ki ga potem lahko koristite v partnerski URL povezavi. Spodaj smo opisali dve oporni točki, da bam bo zadevo lažje razumeti.

  1. Registirajate si BREZPLAČNI Clickbank Račun. Če ste že uporabnik Clickbanka potem lahko preskočite prvi korak in greste na 2. korak. Registracija vam bo vzela nekaj minut. Ko ste registrirani imate svoje uporabniško ime “affiliate id”, katerega potem lahko uporabite v spodnji povezavi.

2. Uredite si partnersko URL povezavo. Kot je že bilo rečeno, ko se registrirate na Clickbank, prejmete Clickbank ID, to je vaš username, s katerim se prijavljate v Clickbank. Ta username preprosto zamenjate v spodnji povezavi z besedo YOURIDHERE. Tako, pripravljeni za promocijo. Od vsakega uporabnika, ki ga pripeljete čez to povzezavo boste ob nakupu prejeli 50% provizije na vaš clickbank račun, prav tako boste prejeli 50% provizije za vsako nadaljnje plačilo tega uporabnika. Skratka to je izjemna možnost pasivnega dolgoročnega zaslužka!

Vaša partnerska URL povezava:

http://YOURIDHERE.bettip.hop.clickbank.net/

Zamenjajte YOURIDHERE z vašim Clickbank uporabniškim imenom.